Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Pihiszuszi Utazási Iroda

Utasbiztosítás

Útjaink után - az EUB Biztosítóval való szerződésünk alapján - stornobiztosítást kalkulálunk, ez a szállás összegének 1,5%-a.  Lemondás esetén 20%-os önrész terheli az utast. Storno termékismertető röviden ITT.
 
A biztosító csak valóban indokolt esetben, megfelelő orvosi, vagy rendőrségi dokumentumok megléte mellett fizet. A biztosítás kizárólag baleset vagy súlyos betegség, továbbá házastárs, élettárs, szülő és kiskorú gyermek balesete vagy súlyos betegsége, munkaviszony megszűnése (stb) esetén téríti meg az utazás árát. Az utazásképtelenség okát a megfelelő orvosi igazolásokkal együtt két napon belül jelenteni kell a biztosítónak. Storno biztosítási feltételek részletesen  ITT.
 
SZTORNÓ BIZTOSÍTÁS:

A Biztosító kockázatviselése kiterjed a COVID-19 (koronavírus 19) járvánnyal és az ilyen típusú járványos megbetegedéssel összefüggésben bekövetkezendő megbetegedésekre, amennyiben utazás előtt van hivatalos pozitív PCR teszt.

POGGYÁSZ- BALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS:
Sok hazai turista elmulasztja megkötni indulás előtt a poggyász-, baleset- és betegségbiztosítást, pedig ezzel baj esetén nagyon sokat spórolhat a családnak. Hiszen egy pár napos külföldi kórházi kezelés több ezer EUR-ba is belekerülhet, míg az utasbiztosítás ára csak párszáz forint naponta. Orvosi vagy kórházi kezelés esetén nem kell semmit sem kell a helyszínen fizetnietek,  mindent a biztosító intéz a külföldi egészségügyi intézménnyel.
COVID-19 MEGBETEGEDÉSSEL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK:
Európa / Horvátország-Szlovénia és Világ-1 területi hatályon belül:
• orvosi és mentési költségek: 25 millió forintig (választott termék limitjein belül)
• hazaszállítás: limit nélkül
• ha az utas Covid-19 megbetegedése, ill. pozitív PCR tesztje miatt külföldön karanténba kényszerül, és emiatt csak a tervezettnél később tud hazautazni, a Biztosító a szállás- és utazási többletköltségeket megtéríti a választott termék limitjei szerint (utastársra is) 
• további szolgáltatások a biztosítási feltételek szerint 
 
Horvátországi utazás esetén választható az EUB Biztosító NÍVÓ biztosítása. A NÍVÓ biztosítás összege 510 Ft/nap, a TENGERPART NÍVÓ 560 Ft/nap, ez utóbbi magában foglalja a jetski baleseteket és a strandlopást is.  Amennyiben erősebb biztosítást szeretnél kötni (orvosi és mentési költségek térítése 65 000 000 Ft-ig), a TOP (720 Ft/nap) vagy a TENGERPART TOP (750 Ft/nap)  biztosítást javasoljuk. Gyerekkedvezmény 18 éves korig 50%.  Utasbiztosítási termékismertető ITT Utasbiztosítási feltételek ITT.

 
ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

A biztosító fenntartja a jogát arra, hogy termékeinek terjesztését időlegesen felfüggessze.Területi hatály: a biztosítási szerződés területi hatálya nem terjed ki az olyan országok vagy térségek területére, amelyek a kockázatviselés első napján vagy a Biztosított által az adott országba/területre történő beutazás napján a Magyarország külügyekért felelős minisztériuma által nem javasolt utazási célországok és térségek között szerepelnek. Ha egy olyan Biztosított személy, akire korábban érvényesen megkötött biztosítási szerződés alapján a minősítés kihirdetésekor fennáll a Biztosító kockázatviselése, ebben az időpontban már az adott területen tartózkodik, akkor a Biztosító kockázatviselése legfeljebb a kihirdetéstől számított 14 napig áll fenn – kivéve, ha a minősítést időközben feloldják

UTASBIZTOSÍTÁS:

A Biztosító kockázatviselése kiterjed a COVID-19 (koronavírus 19) járvánnyal és az ilyen típusú járványos megbetegedéssel összefüggésben bekövetkező eseményekre. Eltérések a Ptk.-tól / korábbi ÁSZF-től.

 
 

HORVÁTORSZÁGRA ÉS SZLOVÉNIÁRA 20%-OS KEDVEZMÉNY JÁR A FENTI ÁRAKBÓL!
 
Kérheted, hogy mi kössük meg a biztosítását, vagy megkötheted on-line is, a honlapunkon keresztül.
 
 
még töltünk