Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Pihiszuszi Utazási Iroda

Utasbiztosítás

SZTORNÓBIZTOSÍTÁS
 
Útjaink után - az EUB Biztosítóval való szerződésünk alapján - stornobiztosítást kalkulálunk, ez a szállás összegének 1,8%-a.  Lemondás esetén 20%-os önrész terheli az utast. Storno termékismertető röviden ITT.
 
A biztosító csak valóban indokolt esetben, megfelelő orvosi, vagy rendőrségi dokumentumok megléte mellett fizet. A biztosítás kizárólag baleset vagy súlyos betegség, továbbá házastárs, élettárs, szülő és kiskorú gyermek balesete vagy súlyos betegsége, munkaviszony megszűnése (stb) esetén téríti meg az utazás árát. Az utazásképtelenség okát a megfelelő orvosi igazolásokkal együtt két napon belül jelenteni kell a biztosítónak. Storno biztosítási feltételek részletesen  ITT.

POGGYÁSZ- BALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS
 
Sok hazai turista elmulasztja megkötni indulás előtt a poggyász-, baleset- és betegségbiztosítást, pedig ezzel baj esetén nagyon sokat spórolhat a családnak. Hiszen egy pár napos külföldi kórházi kezelés több ezer EUR-ba is belekerülhet, míg az utasbiztosítás ára csak párszáz forint naponta. Orvosi vagy kórházi kezelés esetén nem kell semmit sem kell a helyszínen fizetnietek,  mindent a biztosító intéz a külföldi egészségügyi intézménnyel.
 
Horvátországi utazás esetén választható az EUB Biztosító NÍVÓ biztosítása. A NÍVÓ biztosítás összege 500 Ft/nap, a TENGERPART NÍVÓ 550 Ft/nap, ez utóbbi magában foglalja a jetski baleseteket és a strandlopást is.  Amennyiben erősebb biztosítást szeretnél kötni (orvosi és mentési költségek térítése 65 000 000 Ft-ig), a TOP (700 Ft/nap) vagy a TENGERPART TOP (730 Ft/nap)  biztosítást javasoljuk. Gyerekkedvezmény 18 éves korig 50%.  Utasbiztosítási termékismertető ITT Utasbiztosítási feltételek ITT.

HORVÁTORSZÁGRA ÉS SZLOVÉNIÁRA 10%-OS KEDVEZMÉNY JÁR A FENTI ÁRAKBÓL!
 
Kérheted, hogy mi kössük meg a biztosítását, vagy megkötheted on-line is, a honlapunkon keresztül.
 
 
még töltünk