Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Pihiszuszi Utazási Iroda

Foglalás menete

 
SZÁLLÁSHELYEINKET MÁR 25%-OS ELŐLEGGEL LEFOGLALHATOD!
 
Amennyiben nem tudsz kiigazodni a sok ajánlat közül, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne nektek a legmegfelelőbb, fordulj hozzánk bizalommal mailben vagy telefonon!  Mivel szinte mindegyik szálláshelyen személyesen is jártunk, szívesen segítünk nektek a választásban.
 
Válaszd ki a indulás dátumát. Az üdülési periódusok 7 napra vannak megadva. Amennyiben ettől eltérő periódust szeretnél foglalni (pl. egy hosszú hétvégét), úgy az „ajánlatkérés” című gomb megnyomásával küldheted el kérésedet.
 
A foglalás megerősítésekor Pénzügyi elszámolást és Utazási Szerződést küldünk nektek. Kérjük, az előbbi mindkét oldalát nyomtasd ki, írd alá, majd szkennelt formában küldd vissza nekünk. A foglalás akkor válik teljessé, ha a kitöltött Pénzügyi elszámolás  visszaérkezett az irodánkba.
 
Miután a végösszeget cégünk bankszámlaszámára átutaltad, összeálltjuk az utazási dokumentumokat, mely tartalmazza a részbételi jegyet is. Ezeket mailben kapod meg legkésőbb az indulás előtti héten, illetve igény esetén postázzuk.
még töltünk